Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Kitöltési segédlet elektronikusan kitölthető nyomtatványokhoz

Segédlet a Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalához benyújtandó elektronikusan kitölthető nyomtatványok használatához

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt adózókat, hogy 2019. júniusától kezdődően az E-Önkormányzat Portál az elektronikus önkormányzati ügyintézés helyszíne, amely az alábbi linken érhető el: https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap. Ezzel együtt az Önkormányzat által korábban fejlesztett és publikált ÁNYK-s nyomtatványok használatát megszüntettük. Természetesen a helyi iparűzési adóbevallások benyújtására szolgáló Nemzeti Adó- és Vámhivatal által biztosított HIPA jelű nyomtatványok továbbra is használhatók.

 

A gazdálkodók (egyéni vállalkozók, cégek) számára 2018. január 1-jétől kötelező az elektronikus ügyintézés, azonban a magánszemélyek a beküldés esetén több lehetőség közül is választhatnak:

-   online űrlapkitöltéssel és kinyomtatás után postai, vagy személyes beküldéssel (bejelentkezés nélkül is elérhető a szolgáltatás),

-   online űrlapkitöltéssel és beküldéssel (bejelentkezést igényel)

-   e-Papír szolgáltatás segítségével (https://epapir.gov.hu/)

 

A portál működésével kapcsolatos részletes tájékoztató:
A portálon keresztül beküldhető nyomtatványok listája:

 

Amennyiben az Ön által intézendő ügyben nem talál formanyomtatványt, akkor beadványát az e-Papír szolgáltatáson keresztül terjesztheti be (https://epapir.gov.hu/).

 

Eseménynaptár

Közelgő határidők

Hommage á Tornyai János 2020. január 18. - 2020. március 15.
Könyvbemutató: A bolsevik iszonyat 100 éve 2020. február 24. 17:00 - 18:00
A kommunizmus utópiája – a kommunizmus bűnei 2020. február 25. 10:00 - 11:00

Ügyfélfogadási rend

Járási Hivatal

Online időpontfoglalás

Online időpontfoglalás